måndag 8 augusti 2011

När Man Får Oönskat Besök...

Här i vårt område är det någon som smyger omkring & går in till folk mitt på ljusa dagen! Det har hänt när folk varit i trädgården eller som i vårat fall när Edvin va själv hemma!!!! Stckarn blev så rädd att han sprang ut bakvägen, tog cykeln & cyklade omrkring barfota i flera timmar.
Idag fick jag reda på att det hänt samma sak några gator bort & att barnen va hemma själva även där.

Jag blir så arg att jag inte finner ord! Att dom gör inbrott är en sak men framför allt att barnen ska bli lidande. Edvin har aldrig sovit me nattlampa som han gör nu, han har även på en film tills han somnar & jag ser verkligen på han hur besvärad han är över detta!!! men va ska man göra?? jag försöker att prata me honom för att göra det lättare men vad mer kan jag göra? Har någon nått förslag så kom gärna med det!!

Sen måste jag ju även visa min nya kärlek!!!!
SKRIVBORDET!!!! I love it! det är så fint så fin... oj oj va jag önskar att det var vid det bordet som jag skrev dessa rader vid!

Skänken är ett beställningsjobb.

Nä, nu går mina ögon i kors så trött är jag.

Ses snart!
Lisa

7 kommentarer:

Mariette sa...

Det låter fuktansvärt! Du gör väl ändå det rätta att prata med honom och inge trygghet, finns det mer man kan göra?
Håller helt och hållet med dig, skrivbordet är fantastiskt! (som så många saker du har i affären)
Mariette

Madame Petite sa...

Nä fy bubblan! Stackars gosse... Kan bara tänka mig skräcken han måste känt! så himla obehagligt!

Vi var med om en liknande jobbig grej för ett halvår sen och sånt sätter sina spår... på både barn och vuxna. Man förlorar tryggheten!

Då vi drabbades av en väldigt sjuk man kunde jag inte heller lugna min dotter utan fick förklara för henne att hon måste vara försiktig istället och alltid låsa dörren och aldrig öppna om det ringer på och alltid ha mobilen nära till hands när hon är ute själv på dagarna... var hur jobbigt som helst!

Hoppas ni hittar en lösning som lugnar er stackars pojke!

Kramar

Hem & Drömmar sa...

Men så hemskt, förstår att han blev rädd och nu sover med tänd lampa. Önskar jag hade något gott råd till dig men tyvärr :(.
Hoppas verkligen hans oro lägger sig och att de får tag i "dåren".

Skrivbordet var verkligen snyggt.

Kraam Ing-Britt

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Lisa!
Tänk att barnen inte ska få vara trygga i sitt eget hem. Visa din son att du förstår honom, men att han ska känna sig trygg ändå. Våra barn har varit itutade att låsa dörren även på dagen, men det hjälper kanske inte alltid...
Vad mycket fint du har och tack för alla svar du skrev i förra inlägget. Det hjälper oss som nyss startat Drömmar & ting i Krmn. Lotta och jag jobbar som lärare och fritidspedagog 100% just nu, men vi får se hur vi gör om vi får många fler beställningar o.s.v Vi har haft öppet i en liten sommarbutik och haft öppet en vardag och lö-sö. Ska försöka ta mig till dig någon dag...
Ha det gott:-)
Kram Susanne

Edtiaflicka sa...

Nääää fy vad obehagligt! Ja, man kan undra vad det är för människor som ska in till andra att göra!! Hoppas att din son inte känner sig rädd längre....

Kram Ida

Madame Petite sa...

Jo haaha, nog kommer jag fortsätta att ösa bilder över er minsann... bara nya vyer som väntar. Nu har flytt resan börjat, kaos tiden är inledd så att säga... och kaos kommer det vara under lång tid framöver!

Kramar!

Lillemor sa...

Det är inte klokt. Jag har dörren låst i stan fast vi bor i hyreshus med portkod. På landet kör vi med grannsamverkan. Stackars din pojke hoppas att han har hämtat sig.
Kram Lillemor