fredag 8 juli 2011

I Dag Fick Jag Paket & En Fågelskit I Håret....

Haha, ja det är första gången som jag blir ner "bajsad" av en fågel! Mitt i håret, lite i pannan för att sedan landa på axeln!!!! - Jag måste lägga på, jag har blivit ner bajsad skrek jag till Lotta i telefonen. När jag ringde upp igen dog hon av skratt i andra änden... jojo.. kul kul tänkte jag!


Men roligare blev det när min kära S kom in lite oväntat & la ett paket på disken... Han är bra go han & jag måste faktiskt skryta om att han är ENORMT duktig på att överaska med allt ifrån brev till paket!


I paketet låg en pandora berlock i form av en viking. *glad*Annars har jag tors & fredag grejat med dessa "rullgardiner" jag har målat & stämplat på tyget.


Sjal 169:-


Ytterliggare en stege har letat sig in, det blir den tredje på kort tid. Oftast är det så, det man letat efter kommer tillslut i stimm.


Ha en underbar helg nu alla rara. I helgen ska jag (jobba såklart) men även ut på jakt efter mer möbler. Så håll tummarna!


Tjiing!

Lisa
3 kommentarer:

Anki sa...

Nääää stackars dig! Men jag måste erkänna att jag skrattar gott jag med...förlåt ;)
Å snygga rullisar du gjort, jag gillar massor!

Ha en fin helg du med!
Kram!

Hem & Drömmar sa...

Vilka härliga gardiner du har gjort, vore passande hos mig till hösten :).
Vilken härlig man du har som visar dig uppskattning emällanåt. Det gör väl iof min med fast aldrig med spå paket ;).
Fågelprutt i håret är inget kul, de fick jag en gång när vi var på dagsutflyckt så det blev att tvätta sig på en resturangtoa och köpa ny topp.
Ha de så bra, kram Ing-Britt

Edtiaflicka sa...

Vilken supersambo!! :)
Fågelskit e inte helt kul. Jag har inte drabbats, men en väninna fick för många år sedan på sin moccajacka när vi promenerade hem efter en festnatt och det va inte kul!! (Fast ändå lite hihih)

Kram Ida