söndag 11 mars 2012

Vi Lottar Ut Ett Ägg...

... i butiken med lite hemliga gåvor i! Du får en lott vid varje köptillfälle oavsett om du handlar för 19:- eller för 1000:- (men två lotter om du hadlar för över 500:-) Dragning sker onsdag kväll/skärtorsdagen.... Detta är ju bara för er som kan handla i den fysiska butiken. Men vi har även tänkt att göra en lite tävling här på bloggen oxå snart... ska bara klura ut vad vinsten ska vara!
En STOR tunna är färdig & den kan man ha till massor, första tanken var tvätt eller pant & glas (sånt som alltid är så jobbigt att förvara) men Lotta kom även på att den skulle vara fin att plantera i!!
Båda reserverade!
Älskar även dessa 2 stolar som vart klara i Lördags, men sitter så fruktasvärt skönt i dom samtidigt som dom är hur snygga som helst! Det var allt för denna gång, nu tar jag lite kvällsmys! Tjiing!

6 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Dom stolarna var riktigt snygga och att de sedan är bekväma är ju ett stort plus :).
Kul med en utlottning, får se om jag hinner in och vara med.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Petra Eriksson sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

mamma lycklig sa...

Hade tänkt att stanna till hos dig så många gånger men det ju förtjyvingen aldrig några parkeringar. Man kan bli mer än lovligt galen på parkeringsmöjligheterna i denna stad.
Så bara det finns parkeringar utanför nästa gång jag åker förbi då lovar jag att stanna till.
Ha en fin fortsatt vecka, med en liten tur på landet kanske.
Kram Nettan

Johanna S sa...

Jag handlade hos er idag (19/3) och fick ingen lott :( glömde även att fråga efter det, kom på det när jag kom hem.

Else´s Bod sa...

Men OJ! Johanna! Kom in igen så får du 2!!!!
/Lisa

Johanna S sa...

Förstår om lotterna är slut nu, har helt missat att ni svarat :( om dom inte är det kan ni svara så kommer jag in så fort det går :)