söndag 19 juni 2011

Söndag = Städa!

Efter många år även i städbranschen blir man lite skadad! Jag vill visa er lite av dom favomedel jag andvänder.. vissa varje dag. Först andvänder jag bara Ajax någon gång i bland till golven, just för lukten. Men för renligheten...... Absolut INTE! det är bara vatten med parfyrm i!! Men som sagt för lukten skulle det va då.... till golven vill jag tipsa om REDUR! Sååååå bra så det är inte sant! + att det är ett halkskydd i. Nr. 2 på min bästa kompislista är dom gula dukarna ni ser i påsen. Det är feta dukar som man kan andvända på stativ om man inte orkar dra fram damsugaren. Men vi andvänder till damning & att torka våran vita trapp med där man ser ALLT. Så slänger man den bara sen. Toppen! Ajaxsprayen eller cifsprayen andvänder jag till diskbänken varje dag.

Jag tänker inte gå igenom allt jag städar med så klart, utan ville bara visa några saker jag inte kan vara utan. Ni kan köpa alla produkterna om ni har en städbutik i stan som tex. Swetex eller Procurator.


Ett bord hann & bli klart innan veckan tog slut. Perfekt som ett litet köksbord med en liten låda under skivan.
I veckan har jag haft lusten att skapa smycken igen! Super kul tycker jag. Det blev bla. lite berlocker.

Förutom städ & tvätt idag så blir det bara slapp!! (kanske att jag ger mig på å målar på en stege...) Lovely!

Tjing/Lisa
4 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina berlocker och tack för tipsen? En liten fråga om städning, har du nåt bra medel att tipsa om för kalkavlagringar?
Ha en fin vecka som kommer!
Kram/Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket rart bord och fina berlocker! Tips på städprodukter är välkommet, oftast är medel som används vid professionell städning mycket effektivare än de man köper i dagligvaruaffärerna.

Ha en fin tisdag!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Hej Lisa!
Tackar för städtips, det är alltid välkommet! Nyfiken på dom gula dukarna du skrev om. Vad heter dom? Vi har oxå en vit trapp och den är ju helt hopplös att hålla ren och ALLT syns :-P

Hade gott!
Kram Anna

Else´s Bod sa...

Anna... Ja tittar upp exakt va dom heter & gör ett inlägg om det!
Trevlig midsommar!