söndag 25 juli 2010

Ruta ett, två & tre...Efter att i flera veckor virkat mormorsrutor till min barnfilt, vart jag så trött på att den aldrig blir klar!! Det tar ju så FRUKTANSVÄRT lång tid!
Jag var bara tvungen att göra nått som blev klart..... & så kom dessa nåldynor till!
villket gjorde att jag kom på ytterligare en idé till mina rutor....
men det år ni se senare för en så länge är det ju bara en idé!!
Ses snart rarisar!
Kram Lisa.

7 kommentarer:

Carpe Diem sa...

De är verkligen fina och du är duktig! :)

Lillemor sa...

När mina barn var små så virkade jag filtar av mormorsrutor till deras babysängar. Va roligt att det är någon som virkar sådant idag. Jättefina nåldynor. Kommer förbi i morgon och hämtar vinsten. Vi ses då.
Kram Lillemor

Home No.1 sa...

Hallojs! Mormorsrutor är charm!!! Vad fiifig du är, toppen med nåldynor!
Titta in till mig där pågår en tävling på just en mormorsrutepläd om du kanske vill ha chansen att vinna en! Kram Annica.

pippigul sa...

Vilken fin blogg du har! Jag har också varit sugen på att göra en pläd av mormorsrutor, men är rädd att jag ska tröttna då det verkar ta lång tid;) så vilken toppenidé att sy nåldynor av dem!
Tack för inspirationen!
Kram Tessan

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka söta nåldynor du gjort! Ibland vill man göra saker som går fort, iaf jag är lite för resultatinriktad ibland;-) Men...vilken vacker buffé, förstår att det är svårt att låta bli att ta hem den. Å massor av fina saker har du gjutit också. Jag måste ta mig i kragen och gjuta åtminstone ett rabarberblad.

Ha det fint!
Kram,
Regina

ängeln i vitt sa...

Halloj Lisa!

Vad rolig du är......inte kan man väl tröttna på mormorsrutor heller. Men visst vill man att det ska bli klart fort som fasen med allt vad man hittar på. Himla fin nåldyna iaf. Jodå, jag virkar och virkar så ögonen står i kors ja, tom så att virknålen gick av haha....men din väska är klar nu.

Du, den där shabby skänken.....åh, och sen en lång suck det är väl vad jag kan säga.

Ha det bäst

Kram till dig från mig

Design by E sa...

Hej !!!
tack för din fina kommentar,,ja hör av dig när du fått info från henne ang armbanden tack,,,härligt med huset i thailand...hmm hade varit skönt men jag jobbar jobbar..ha ha ska inte klaga..kram E