lördag 3 juli 2010

BloggTräff!!

Å så var det Lördag! Årets varmaste dag & bloggträff! Vi sågs förts hos Lena (ett vitare hem) där vi åt frukost. Sen bar det av.... först till smultrongården (översta bilden) Där jag ÄNTLIGEN köpte ett par träskor! Svarta lack. Då jag har st 35 så hade ja inte så många färger att välja på, men det va ju svarta eller vita jag ville ha! Carina & Regina köpte oxå varsit par. Lyckliga va vi!!.... iaf. jag! haha
En oväntad loppis dök upp, och in där for vi! Det blev en hattask & hylla för mig. Bortkörd av bromsar körde vi vidare.....

Till Söta kicki & min skattkammare. Här tog vi en fikapaus i värmen. Här blev jag en ljusstake rikare MEN!! Observera MEN!! Jag vann oxå! tro det eller ej, jag som aldrig vinner beklaga mig lite över detta, men så drar hon lotten med mitt namn.... En super fin tavla av vita pelagoner som kicki målat sj! Men mungiporna vid öronen drog vi vidare.....Smyg titt in i skattkammaren!


Tysslinge möbler. Inte lika proppat med möbler som vi hoppats på, men alla hitta vi nått! Jag bordet, Regina en massa smått & gott, Lena en tavla m.m, Carina pallen hon så glatt tittar på, och sist men inte minst Damen på stolen! haha -Agnetha om du inte hittar någon plats så kan jag ta den!!!
Efter tysslinge for vi in till stan & elses, ingen bild här dock....
Å så var det skönt att komma in till glad Nina på nice! Svalt & skönt var det att kliva in i gallerian!!! Här blev det en liten glasskål & en mini silver sked. Tänkte ha flingsalt i det. & så klart det nya nr av Magasinet som jag alltid köper hos henne!
Här vinka Regina av oss när vi köpte med lite mat och åkte till karslund för att avsluta våran dag!
Lagom trötta tjejer! Men Så roligt vi haft det & vad fort tiden gick! Hoppas vi gör om det som vi sa i höst!
Tack alla!!
Kram Lisa.


11 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ser ut som en toppendag, med många överraskningar.. loppisar som plötsligt dyker upp är det bästa :-)

annika sa...

Så trevligt ni verkar ha haft det. Jag hade tänkt att hinna ansluta men vi skulle på en fest och allt var inte klart innan i tid. Hoppas kunna vara med i september.
annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack för senast! Det var jättekul att träffa dig och de andra tjejerna! Vilken toppendag vi hade och jag saknade er efter att vi skiljdes åt. Ha det så gôtt nu så hörs vi snart igen.
Kram,
Regina

Härligt hemma sa...

Oj vad trevligt!!!
Kram Madeleine

Home No.1 sa...

Tjing! Nästa gång har jag tänkt att vara med ....ser ut som ni hade det mysigt!
Kram Annica.

Mia sa...

Hej Lisa.

Ja en glapp pipare kan vara snäppet värre. Allt piper i dessa nya hus och inte bara en gång. Men vad roligt med en bloggträff, vilket initiativ. Jag ansluter gärna om det blir någon mer gång jätterolig idé att få träffa de man skriver lite med. Såg att ni varit hos rara Nina på Nice. Och träskor, har suktat länge efter ett par men kommer aldrig till skott. Kul att du tittat in hos mig :)

Kram Mia

Härligt hemma sa...

Det vore jättetrevligt :)!!
Kram Madeleine

Mitt Måleri sa...

hallo lisa
tack snälla för dina rara ord, så gullig du är =) vilken mysig bloggträff ni haft och vilka härliga ställen ni besökte....
massa kramar pia

Lillemor sa...

Hej!
Va kul ni verkar ha haft på blogträffen. Vilka fynd du gjorde på loppisen och att shoppa lite i dom andra affärerna är ju inte helt fel.
Kram Lillemor

Min Skattkammare sa...

Hallå på dig!
Vilken härlig dag ni fick att minnas! Och så kul att ni kom hit!
Men du....jag tror att jag glömde signera tavlan i förvirringen...? ;o)
Tack för hjälpen med kassan.
Måste komma in till din butik sen...kul!
Ha det gott!
Kram Kicki :o)

Anneli :o) sa...

Vilken härlig dag Ni fick och dessa underbara små smultronställen som fick besök av Er :-)

Hoppas kunna vara med vid nästa tillfälle !

Önskar fortsatt fin sommar !


Kram, Anneli W