tisdag 31 maj 2011

Gynna Citty!

Bild lånad av google

Butik efter butik stänger här i Örebro! Flera av dom är inredningsbutiker & en är PK min absoluta favorit! Super tråkigt tycker nog vi alla då lokal på lokal gapar tomt. Sista året har dom grävt & byggt i varje hörn av stan, dom tar bort parkeringar & sätter svin dyra priser på dom som finns kvar. Men till er alla nu, tänk på stan & alla butiker som finns där som inte finns i de stora varuhusen utanför stan! För snart finns det inget kvar inne i citty förutom tråkiga kedjor! Så ta ett ryck & gynna Örebro Citty lite!!

Ta hand om er!

Love/Lisa

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Tänkvärda ord, man är nog lite bekväm och åker ut till marieberg trots att det är betydligt mysigare att gå inne i stan.
Vilka mysiga soffor ni har köpt.
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

Vitt hus med svarta knutar sa...

Där jag bor är problemet det omvända. Inne i city växer små butiker upp, men även kaféer och små matställen. Däremot har vi tre stora varuhuskomplex som tömts utanför stan (ett i varje vädersträck. Det är hemsk vilka pengar det kostar att ha dessa tomma gigantiska hus uppvärmda vintertid. Ofta är de också utsatta för inbrott och förstörelse för ingen har råd att ha vaktbolag åka runt för att ha koll. Tragiskt är det hur det än är.

Önskar dig en fin onsdag!
Kram,
Regina

mosippa sa...

Inget går ju upp mot att gå in i de små "specialbutiker" med lite atmosfär som finns inne i city. Jag blir lite mörkrädd om det inte kommer finnas kvar...
Mariette

Milas Rum sa...

Håller med i ditt tänk.
Vi har samma problem i Nora. Folk åker till Örebro för att handla. Men vill vi behålla våra butiker och företag måste vi tänka till. "Gynna" våra "egna" i större utsträckning..

Trevlig helg!

Romantiska Hem sa...

Så tråkigt, vi har haft det så här i Kristinehamn ett tag men det känns lite som om det är på g att vända, hoppas det vänder hos er med. KRRRAAAMMM