söndag 12 december 2010

Å Så Var Det Tredje!....

Advent...!! Vart tar tiden vägen!? Veckan har bara fladdrat förbi men Jag har iaf fått lite fler lampetter klara till försäljning en kista som jag visar senare och en hylla.
Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR paket! Å i dessa tider får jag ju stå hela dagarna & fixa fina paket till er kunder!


Här ser ni en skymt av mina stolar & tavlor som väntas på att hämtas av sina beställare. Mycket beställningar är det nu så halva dagarna går åt för att få dom klara medans nya trillar in varje dag.
I dag finns jag i butiken som vanligt mella 12-16
Många Kramar
Lisa

5 kommentarer:

Nellie sa...

Hej Lisa! Vilken turdag vi hade båda två! Tur för mig, och min plånbok och min lilla bil också. Som sagt har jag svårt att låta bli små bord. Igår blev det en loppisrunda här hemma. En gammal resväska, gamla träskidor och ett satsbord (eller tre då!)mm fick följa med hem. Visar väl på bloggen =)!! Jag målar mestadels med V-slip. Gillar den "kritiga" matta ytan som blir Om det är en yta som ska tåla lite slitage så målar jag sista strykningarna med "riktig" målarfärg. Denna gång använde jag Nordsjös Bindoplast halmatt 20 på borsskivorna. Fast på bilden är det bara en strykning V-slip. Ha en fortsatt trevlig tredje advent! MVH Nellie

Fröken C sa...

Hej goa vännen:)

Superfina lampetter!
På onsdag ska jag o två vänner till Örebro på mysshopping, då dyker jag in hos dig:))

Kram tills dess!

Carin

sandra sa...

Åhhh!! Jaa såklart att jag ska göra! de hade ja inte ens tänkt på :D
De får bli ett tårtfat... Enplans, annars såg de lite konstigt ut när tallrikarna va lika stora....
Åhhh ja måste hitta sånna nu.. vi har inga myrorna i närheten...
Vad för ljusstakar e de man ska ha?

Kram

sandra sa...

Jag kom på att de finns ju en rätt stor loppis i södertälje som har allt.. Jag ska åka dit och titta... Har en bild nu hur jag vill att den ska se ut :D
Vad ska man använda för lim? Limpistol?

kram o tack för hjälpen!

Miss Arnold sa...

En härlig blogg till en härlig butik!
Super mysigt och allt är så fint!

Kram
Hanna/ Miss Arnold