torsdag 2 december 2010

Kaoset I Verksta´n!

Ser det rörigt ut tycker ni!?? haha, en smula kanske, ska försöka att röja lite kartonger i mogon. Hoppas på att matgruppen blir klar då oxå!.
En super mysig skolbänk blev klar i slutet på förra veckan. (såld)
Favort i repris! Vet inte hur många god jul klossar jag sålde förra året, MEN i år är det begrensat antal då själva klossarna inte längre går att få tag på.... först till kvarn..
Mysiga nyckelringar med små budskap på.Lite mer julsaker har trillat in!
Nä.. nu ska jag titta in hos er andra en sväng!
Ha en skön kväll!
Kram
L.

5 kommentarer:

mamma lycklig sa...

Känner igen röran, men det bara blir så när man håller på. Sedan när man är klar brukar jag städa undan. Man får inte städa för mycket för då hittar man inte grejerna. Ha det gott i röran.
Kramis Nettan

Ett Vitare Hem sa...

Åh så mycket fint och en kreativ röra det är alltid härligt ;o)
Jodå jag har stora kuddar både i soffan, kökssoffa och sängen, just dessa med brev kommer jag nog sy en söm runt själva brevet och då får kuddarna "snibbar", brukar köpa Ikeas billigaste kudde tror de kostar runt en tio och ha som innerkuddar, köper även dem när jag behöver ha stoppning till annat ;o)
Ha en fin helg!
Kram/Lena

SA Design sa...

Det kommer att bli fint till slut när man har slitit och jobbat hårt. Roligt att man har något att göra i alla fall, bättre än ingenting alls. ;)

Lillemor sa...

Vilken fin skolbänk tänk vad lite färg gör. ´Var på julmarknaden men inte såg jag att du stod där. Dottern och jag gick hukandes i snöyran så det var inte lätt att se hoppas att det blir fler gånger.
Kram Lillemor

Tvärslå sa...

Jag vill ha en ring, en stor ring med egen text - påminn mej för jag skulle ha lagt en beställning av dej för länge sedan men minnet ligger bakom kartongerna i garderoben ;)