måndag 27 september 2010

Stöveluppstickare....

Sådär... nu har jag äntligen fotat mina stöveluppstickare som matchar pulsvärmarna som jag tidigare visat. Gjorde dom korta så att det inte ska bli för bökigt i stöveln! Syrran fick agera modell!


Här har vi nått som jag kommer att andvända aktivt i höst & vinter! Jag som är så frusen av mig ville fixa nått som både värmer och är dekorativt samtidigt. Kan verkligen se mig hur det sitter som ett smeck tillsammans med någon snygg vitage skjorta eller en tight topp.
Men jag vet ju inte alls vad jag ska kalla dom!!!??? I webbutiken har jag skrivit "halsdekoration" Men kanske ni har något bättre påhitt!!?? *help*
Ja nu är det ju verkligen höst!! AND I LOVE IT!!!
Mycket mys & mkt ljus & allt som hör hösten till!
Kram Kram

5 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej!
Vad fina de är! Snyggt med stövlarna!
Hoppas du har haft det bra!
Här är det host host :(
Har en trevlig tisdag!
Kram Sirpa

Huset på landet sa...

Fina saker du fixar till. Något som bara dök upp i huvudet på mig när jag så din fina halsdekoration var "vacker halskrage". /Maria

Maria sa...

Så läckert med stöveluppstickare! Sådana har jag aldrig sett förut (eller kanske jag har gjort det och trott att det har varit strumpor....). Snygg halsprydnad! Kan man kalla den "nackvärmare"?
Ha det så mysigt i höstrusket!
Maria

Linda og Veronica sa...

Jättesnygga stöveluppstickare :) Ser ut till att jag måste komma mig in till stan snart! De är ju ett måste i höst :)
Hälsningar
Linda

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina saker du gör, så snyggt med stöveluppstickare. Du gör ju pulsvärmare, varför inte halsvärmare?? Gosiga ser de ut och behövs nu för hu vad kallt det är. I morse skrapade jag rutan, det var sån där hård glasklar is. Brrr!

Ha det så gott!
Kram,
Regina