söndag 22 augusti 2010

Jag Har För Lite Tid!...

I går jobbade jag hela dagen med att försöka få unden alla beställningar, här visar jag en utav dom, en gullig kund kom in & ville ha något roligare än ett kort... vi bolla lite fram och tbx och så här blev det.
Ett hjärta som dom alltid kan ha framme för att minnas deras stora dag! Vepan med namnen på var lååång! haha men det vart riktigt bra tycker jag!


Från min vän Karen kommer även dessa fantastiska bord/skåp. Hela vägen i från Oregon USA till min lilla butik i Örebro... Fantastiskt tycker jag! Skulle villa ha dom här hemma som sängbord. (som vanligt) Dom är inte exakt lika, men höjden är samma & det är vad som är viktigast enligt min mening.

Annars har helgen sprungit förbi fortare än vanligt! Med Noramarken i sikte om en vecka börjar det att brinna i knutarna...... bäst å sätta fart!
Kram Kram
Lisa

8 kommentarer:

Lillemor sa...

Vilken härlig idé med hjärtat och banden istället för ett tradinellt kort. Ska komma ihåg det när man ska fira något speciellt.
Kram Lillemor

Maria sa...

Vilket läckert minneshjärta till brudparet!Det var verkligen unikt!
Jättefina skåp! Lycka till med dina projekt för Noramarken m.m.
Maria

Milas Rum sa...

Har inte kikat in här på ett tag. Det var en massa fint att se! Hjärtat var verkligen vackert!

Och sängborden underbara! Hade jag inte mina fina här hemma så hade jag slagit till direkt!

Ska du stå och sälja på Noramarken!? Brukar du göra det? Jag är uppvuxen i Nora så en sväng till marken blir det även i år. Hoppas jag hittar dig bland alla knallar ;-) Vet du var du ska stå?

Kram och ah det så bra!

Maria

Tonje sa...

Kult "kort", jättegod idè :o)

Sirpa sa...

Vad fina både hjärtan och skåp!
Önskar dig en trevlig vecka!
Kram Sirpa

Jenny sa...

TACK Lisa för det fantastiskt fina hjärtat! Det blev som jag skrev en uppskattad present även om brudparet inte fattade nånting av själva presenten :o)

Mitt Måleri sa...

Hej lisa
tack för dina tröstande ord, blir ledsen när jag läser om din katt visst saknar man dom oerhört .Vackra skåp du har fixat till gör inget alls att dom inte är lika...
kram pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin idé ist för kort, mycket originellt och personligt. Skåpen är ju bara helt underbara, charmigt att de inte är lika. Hoppas på fint väder till både Nora marknad och bloggmarknaden. Vädergudarna har inte varit milda på sista tiden:-(

Ha det gott!
Kram,
Regina