måndag 20 april 2009

En Heldag Av Skapande!


Idag blev det till att vara hemma för Edvin kände sig krasslig. Så det blev mkt gjort vill jag lova! Sydde hjärtan, målade lådor & sen var det dax att åka in till stan för att hålla i Smyckeskurs för barn. Passa på att stanna till vid loppis och gissa vad jag fynda! Jo... massor! Hade kunnat köpt mkt mer om jag bara hade haft tid. Men det blev ett fint spetstyg, en korg, en bricka med glas & en frukostbricka på ben. Allt ska ju bli Vitt så klart! *ler* Men jag är ju sugen på att börja NU!! Men är så trött så det får nog vänta lite. Visar bilder så fort det är klart!!
Försökte att lägga till en besökare räknare, men det visade sig att det inte funkade alls.... Fy, hatar när saker inte går som det ska! Någon som har något tips?!!??
Kram Lisa.

2 kommentarer:

marita blücher sa...

Hej Lisa,
Så roligt att du hittade till mig och tusen tack för din rara kommentar. Vilka fina fynd du gjort och jag tyckte jättemycket om den härliga vita hjärttavlan du visade i ett tidigare inlägg !
Ha en fortsatt skön vecka.
Kram/Marita

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej!

Åh tänk vad det är härligt med alla dessa loppisar. Det kommer bli så vackert när du målar, hoppas vi får se resultatet!

Kram Anna