måndag 27 februari 2012

Back In Business!!

Efter en hel vecka med influensa är man åter på benen! Kämpigt har det varit att inte ha orken till att göra nått! Lotta har fått trolla med det material som funnits i butiken då jag inte kunnat fylla på med möbelprojekt... men nu har jag hämtat en del bla. ett SKÅP!!!! Helt fantastiskt fint är det & tungt som bara den! men jag skulle bara ha det så enkelt var det! Detta står nu i verkstaden & får första lagret med färg i morgon.
Annars så väntas det en hel del i möbelväg så håll utkik! Ha en fin start på veckan! pzz. Älskar när Lotta kommer med dom första kvistarna! Då känns det alltid som att våren är här! När jag kom i lördags så stod dessa syrener & förgyllde min dag!

lördag 18 februari 2012

Ledig Lördag!!

.. eller ja.. nästan! Här har det tillverkats lite mer smycken på morgonen & så har jag äntligen fått tummen ur & lagt in namnsmycket i webbutiken!! Men bara det att jag fortfarande går i morgonrock då klockan är 13:33 gör att det inte känns som om man jobbar! Å det är sååå skönt!
Igår trilla det in åter igen lite mer vårnyheter från capri *roligt* Önskar er en fin helg! Kram Lisa

fredag 17 februari 2012

Upp & Hoppa!!....

När ska man sluta att vara morgontrött!?? Jag riktigt avundas dom som vaknar innan klockan ringer och är pigga! För mig är det en gåta, för mig spelar det ingen roll om jag sovot 4 timmar eller 10 timmar, jag är ABSOLUT lika trött iaf! *snark* Men men, igår kom dom underbara västarna jag beställde på mässan! Dom finns nu i butiken i svart, brun & grå. Nä.. nu måste jag göra mig i årdning! Ses snart! Pzz... snart är det dax för en liten tävling här på bloggen!!

söndag 12 februari 2012

Jag Har Smyckat Hela Söndagen!!

Idag har jag i stort sett bara suttit med mina smycken! & det känns så kul att ha kommit igång på riktigt med det igen efter så många år! Visar er lite nyhet.....
Även en favorit i repris, har nämligen bara ett kvar i butken som det är nu så tyckte att det var dax att fylla på! Nu blir det film med pärlbordet i knät för oj va många det är som efterfrågat min berlockarmband! *kul* Ha en skön kväll! Kram L

torsdag 9 februari 2012

I Dag Packade Vi Upp Vårnytt!!

Fy för detta, men Lotta hade lovat bilder på FB så det var ju bara att hopa i kläderna! Dock är inte allt fotat men visar er lite iaf...
Den här vart min favorit redan på mässan!! Så otroligt skön!
Nä nu blir det till att ta kväll här hemma... en film kanske... undra bara vilken!? Kram L

onsdag 8 februari 2012

Blää..

... Känner mig en aning seeeeg! Ni vet när man har lust till så mkt men inte ork så det blir absolut INGENTING gjort!? Så känner jag mig nu & har faktiskt gjort det en längre tid nu... Trodde det var för att jag höll på att bli sjuk eller nått, men icke! *suck* hoppas det försvinner snart. Tur då både för er kunder och för mig att Lotta finns då! När jag går å pustar & suckar står hon lika glad som vanligt med penseln i handen! TACK Lotta!
Men... lite smycken kommer iaf att fyllas på med i morgon när jag kommer till butiken.... + att Lotta ringde idag & sa att det kommmit 7 kg kläder idag! Tjohooo! Suck & nys / Lisa.

fredag 3 februari 2012

Köket! Bättre Då Eller Nu??

Nu har jag grejat om lite i köket här hemma.... Tok älskar barbordet vi hade men tyckte att det var dax för nått nytt! Bordet finns kvar så jag kan byta tbx om jag ångrar mig! MEN! Va tycker ni?? 2 barpallar ska till bakom själva disken så att jag kan sitta och dricka vin å titta på när min käre S lagar mat! eller när man får gäster och maten inte riktigt är klar...
Så säg gärna vad ni tycker passar bäst! Före.... eller efter?? Ps. idag är jag ledig!! Tjohooo! men det städas för fulla muggar här hemma, kanske inte så kul på sin lediga dag, men såååå skönt när det är klart! Jag har tom dragit ut spisen och gjort rent bakom! DÄ NI! Tjiing! Lisa

torsdag 2 februari 2012

Kors I Taket.....

Här har det målats i nått annat än vitt eller svart!!!! Det var Lotta som praktiskt taget "tvingade" mig att välja någon annan färg till denna pjäs! Men ack så glad jag blev att hon gjorde det... för nu känner jag mig lite mer mogen för att faktiskt låta lite mer färger än vanligt komma in i butiken!
Idag kom även en liten leverans med godsaker som vi beställde på mässan. Det hårda brödet är makalöst gott & ett packe åkte med hem direkt. Mysiga marmelader som passar till mkt mer än bara frukosten! Eller varför inte en dunderkur till den som är förkyld!? När min käre S fick syn på dom flaskorna på mässan viste jag att jag inte skulle komma ifrån en beställning. Ni vet hostmedicinen man fick när man var lite.... just så smakar den! Nä.. nu blir den mys i soffan! Trevlig kväll alla rara!