torsdag 28 januari 2010

Romantiska Ringar!






























Å så va dom första vintage ringarna klara!! Och blommorna vart super fina på Peyotearmbanden oxå! Ringarna finns i butiken from. idag och kostar 99:- st. Armbanden ligger runt 249:- st.
Jag har redan gjort en ny beställning från Hong Kong för nu är jag storm förtjust.

Kram Lisa.




tisdag 26 januari 2010

Nya Smycken & Askar!


Har grejat lite med nya askar. Jag lägger ganska mkt pengar på detta. Jag blandar både beställda askar & egengjorda i olika modeller. Jag kan helt enkelt inte låta bli, finns inge roligare & lyxigare att få sitt smycke fint omslaget!


Älskar dessa armband i Peyote, men för att piffa till det lite sätter jag ofta någonting på...
249:-



















Jag har just fått en laddning med tillbehör i från Hong Kong.... Kan inte vänta på att visa er villka fina vintage ringar det blir..... Vill behålla alla sj... hihi....
Ses snart!!
Kram Lisa.



fredag 22 januari 2010

Dagens Nyheter!









Något som efterfrågas i butiken är kökstavlor. Lite svårt tycker jag.... men när jag hittade dessa gamla bestick så vart en klar i huvudet iaf! Alltid någon.
God Jul klossarna vart en hit i julas att jag bestämde mig för att göra hela alfabetet så kan man plocka & dona bäst man vill.
Visar oxå mina första Bud Vättar! fler kommer att komma i lite olika färger, ska även byta lera för den va inte helt lätt att jobba i, villket gjorde att jag inte är HELT nöjd med resultatet...
men men.... det är bara att "dega" på!
Trevlig Helg!!
Lisa.

tisdag 19 januari 2010






























Dessa korgar är en av mina favoriter i butiken. Jag kan inte virka själv, men hade turen att hitta en tjej som gör dom åt mig! Och det bästa av allt.... Hon är så billig oxå!! Ca. 219:- För en stor korg med handtag. Utan är billigare. Helt perfekt.
Annars målas det & pärlas om vart annat, jobbar med en serie Vintage armband och planerar att visa er dom inom kort!
Kram Lisa.






torsdag 14 januari 2010

Så Här Blev Dom Första Kakfaten!







Detta Behöver du: Tallrickar, knopp, bågsåg, gängstav med passande muttrar & brickor
Diamantborr.




Rita av botten och vik så att du får fram mitten. klipp bort lite av toppen när den är vikt så att du får ett hål. Markera med penna så ser du vart du ska borra!





Dax att borra (med diamantborr) Och detta tar både tid & tålamod för det är som att hålet ALDRIG ska bli klart.... men det blir det.....



mm..... en stund senare.......








Såga gängstaven så du får fatet i den höjd du vill ha det.






Limma någon form av cirkel på det understa fatet, jag har valt en i trä från Panduro. (tack Frida) Så att muttern får sitta fritt..









Nu är det bara att gäga på muttrar & fat i den årdning man vill ha det!
Färdigt!!!
Det här va helt underbart kul & jag kommer att göra massor!
Jag vill passa på att tacka Tvärslå & Mamma Lycklig som fixa att jag äntligen kom till skott!!
Trevlig kväll på er!
Kram Lisa.







tisdag 12 januari 2010

Nu Behöver Jag Er Hjälp!!!


Jag har länge villa göra ett eget kakfat! Hittade en beskrivning nån gång, men det är inte det som är problemet! Att man ska borra det förstår ja ju såklart men det är själva mellandelarna som förbryllar mig!

Vart Hittar Jag DET???

Nu hittade jag den här bilden Å så blev jag sugen igen.....


Har ni några förslag, minsta lilla blir jag super glad!

Ta Hand Om Er!

Kram Lisa.


lördag 9 januari 2010

Buuurrrr......

Hemma var det minus 29..... så i dag blir det nog lugna gatan här på stan, villket ger mig tid till att blogga och titta in hos er alla. Står här över mitt extra element och tänkte visa bilder som jag tog i går.
Tilda änglarna har jag en tjej som syr åt mig då jag aldrig tagit mig för att prova... jag bara älskar dom och skulle gärna behålla dessa två godingar sj!



Långt halsband...





Ett annat fynd från röda korset.... Mi Casa Es Su Casa...
Fy.... Idag kommer ja verkligen inte få ett dugg gjort. allt jag vill är att ligga i soffan me filt & varm choklad... Så gör det alla ni som kan!!
Kram kram Runt Bord Sålt!
Nu ska ja titta in hos er!
Lisa.




onsdag 6 januari 2010

Första Tavlan Av En Serie På 4....




Har haft dom här små tavlorna i trä liggandes i väntan på att nått skulle hända dom. Första tanken va att ja skulle sätta alla 4 på en tavelram.... MEN, tänkte att jag skulle ta dom var för sig så att man kan göra fler och i olika storlekar.
Eftersom att trätavlan var lite gulaktig så målade jag allt vitt först, lät det torka och slipade sedan med sandpapper så lite av det svarta kom fram.
Helt OK om jag själv får säga!
Nu är det sängen som väntar för i morgon ska det målas & fejas hela dagen!
Natti Natti!!
Lisa.



lördag 2 januari 2010

Börja detta 2010 med att....

Med att fylla på butiken så fort jag bara kan. Det ekar rätt tomt nu efter jul och det jag måste rikta in mig på är möblerna! Men det börjar sina med projekt och måste ut på jakt & leta fram fler!



Detta underbara skåp kom till mig på egen hand! mina snälla grannar på röda korset kom in med det & frågade om jag inte ville köpa det! Så klart att jag ville, dom börjar att lära sig vad jag är ute efter och jag känner mig en aning lyckligt lottad för att ha dom som grannar!!
God Fortsättning Alla Där Ute!!
Kram Lisa.


In Love With Marcrame!!

Ja kan helt enkelt inte sluta knyta!!!!

Favoriterna är dom svarta, men ja MÅSTE ha 2 av varje färg! helt klart.



Dom har blivit poppis i butiken & har sålt hela 12 st på drygt 2 veckor!
Sååå roligt!